CONTACTLIJM KOPEN? MEIBOOM DRUKVATEN EN SPUITBUSSENWij zijn een contactlijm leverancier gespecialiseerd in het lijm drukvat systeem. Dit unieke systeem spuit zeer nauwkeurig en heeft geen onderhoud nodig. Onze zorg en taak is dat je met een goede begeleiding en service dit voordelige en eenvoudige drukvat systeem feilloos kunt gebruiken.

uw contactlijmBestellen bij ons geeft zekerheid, want de hechtwaarde van onze contactlijm is hoog en de service uitstekend. De lijm is zowel in 22 liter drukvaten als in handige 500ml spuitbussen te verkrijgen!


 

Kies voor MEIBOOM I spuitbussen en drukvaten:

  • concurrerende prijzen
  • levering af-fabriek
  • goede kennis en begeleiding
  • gratis levering in NL en BE met 1 werkdag
  • compleet assortiment voor elke toepassing
  • NIEUW, snel bestellen per WhatsApp


Bekijk onze contactlijm


startpakket contactlijm startpakket meerdere keuzes compleet € 299.95 Bekijk startpakket drukvat contactlijm drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus contactlijm spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus


De voordelen van contactlijm kopen bij MEIBOOM.

Lijm kopen is een belangrijke beslissing die je goed moet overwegen.
Hieronder volgt een kort overzicht waarom bestellen bij ons een goede beslissing is. MEIBOOM heeft het drukvat systeem 18 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd. Voor jou is het belangrijk om te weten dat bij ons alle kennis in huis is om een goede begeleiding te geven in het gebruik van dit efficiënte spuitlijm systeem. Kortom vraag een heel voordelig startpakket bij ons aan.

Wanneer is contactlijm kopen interessant?


Het is een misverstand om te denken dat alleen grote verwerkende bedrijven voordeel halen uit contactlijm kopen bij een groothandel. Natuurlijk haalt een groot bedrijf veel voordeel uit ons efficiënte drukvat systeem. Ook middelgrote en kleine bedrijven hebben vele voordelen. Wat dacht u van geen afval en geen spuitnevel in uw werkplaats. Dit drukvat systeem is het enige systeem dat nooit onderhoud nodig heeft of schoongemaakt hoeft te worden. Neem contact met ons op voor een startpakket!

Waarom contactlijm online bij MEIBOOM bestellen?


Via onze homepage kan je een voordelig lijm start pakket of losse lijm producten aanvragen in de gewenste spuitlijm kwaliteit. Bij ons contactlijm kopen gaat dus zeer eenvoudig en tegen een zeer aantrekkelijke eenmalige start pakket prijs. Profiteer direct en bestel eenvoudig via onze website. Wij nemen altijd contact met je op om de bestelling goed af te ronden en om juiste lijm kwaliteit met je kort te sluiten.

Wat zijn de eigenschappen van contactlijm?


Met al onze contactlijmen kan je beide te verlijmen materialen inspuiten en daarna met elkaar verbinden. Op deze manier vergrijp je een duurzame permanente lijm verbinding, mits je de goede lijm kwaliteit voor je toepassing gebruikt. Bij ons kan je altijd voor je klus een professioneel lijm advies aanvragen. Voor speciale lijm verbindingen is het mogelijk enkelzijdig een lijm te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verlijmen van glaswol op een luchtkaneel, hiervoor is het Isocontact 22 liter lijm drukvat geschikt. Denk ook aan bouwfolie dat tijdelijk op zijn plaats moet blijven zitten, hiervoor is onze Sticky Stuf NC 500ml spuitbus geschikt. Kortom elk materiaal vereist een juiste lijm kwaliteit en toepassing en geeft bij goed gebruik een verbinding die niet meer kapot te maken is.
Vertrouwen op je lijm is noodzakelijk en wij voorzien hierin!

Aan wie leveren wij contactlijm?


Je komt als lijm verwerker overal diverse lijmen tegen waarvan de oorsprong en juiste toepassing niet duidelijk is. Het is heel moeilijk achter de juiste toepassing van een lijm te komen. Wij zijn transparant is de ingrediënten en toepassingen van onze lijmen. Via downloads onderaan onze website kan je alle lijm bladen downloaden en inzien. Om met jou een langdurige lijm relatie aan te gaan hebben wij besloten ons te richten op contactlijm in een drukvat en spuitbus. Binnen deze 2 lijm verpakkingen leveren wij alle lijm kwaliteiten die mogelijk zijn. Ben je een dakdekker, isolatiebedrijf, interieur bouwer, woningstoffeerder, meubelstoffeerder of timmerbedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres voor lijm. Kies je toepassingsgebied bouw & industrie of foam & stoffering of plaat materiaal en maak je lijm keuze.

Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu
overzicht contactlijm meiboom

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1