MEIBOOM I LIJM IN DRUKVAT & SPUITBUS

 

 

Wat kan je van ons verwachten als lijm partner?

Voor elke lijm toepassing hebben we de juiste kwaliteit in een 22 liter drukvat of spuitbus.
Je kan eenvoudig via een toepassingsgebied je lijm kwalieit kiezen en snel bestellen.
Ben je een nieuwe lijm gebruiker? Profiteer dan van onze zeer voordelige lijm startpakketten.

Voor elke lijm verwerker, zowel professioneel als de doe-het-zelver, hebben wij een geschikte lijm met een zeer hoge hechtwaarde. Kies een 22 liter drukvat lijm start pakket via de homepage of bestel via je toepassingsgebied:
Plaat Materiaal - Foam & Stoffering - Bouw & Industrie

Ons specialisme is contactlijm in een drukvat en spuitbus!

Start direct met het verlijmen vanuit een mobiel en onderhoudsvrij lijm drukvat systeem. Heel belangrijk is dat je beseft dat verlijmen ook duurzaam kan en op een gezonde manier.  Vandaar dat de basis van ons lijm assortiment bestaat uit niet-schadelijke contactlijmen die geen spuitnevel veroorzaken. Ons gemotiveerde team staat voor je klaar om je te helpen met al je vragen.  

Al 18 jaar leveren wij drukvaten en spuitbussen lijm aan tevreden gebruikers in diverse toepassingsgebieden. Steeds vaker wordt het lijm blik en het compressor systeem aan de kant gezet ten gunste van het lijm drukvat systeem. Aan diverse opleidings scholen geven wij onze lijm expertise en wordt er met onze lijm producten opgeleid. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan!

Start met het 22 liter lijm drukvat systeem en profiteer van alle voordelen.

Als je wilt werken met een efficiënt lijm systeem, zonder lijmafval, zeer hoge hechtwaarde, onderhoudsvrij en geen spuitnevel bekijk dan welk lijm startpakket bij je werkzaamheden past en start direct met lijm spuiten. Alle technische en veiligheids informatie van je contactlijm zijn te bekijken onder de INFO button van het product. Je lijm drukvat systeem spuit zich helemaal leeg en wordt als oud ijzer verwerkt en gerecycled. Kortom geen lijm afval, gezond lijm verwerken en geen belasting van het milieu. Je lijm start pakket staat al klaar!

 

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1