DRUKVAT

 

Meiboom heeft in 2003 een nieuw spuitlijm drukvat product op de markt gezet. Dit innovatieve drukvat geeft het werken met spuitlijm een nieuwe impuls. Inmiddels kan Meiboom zeggen een trend gecreëerd te hebben met dit drukvat systeem op de Nederlandse markt voor spuitlijm in een drukvat.

Voor het toepassen van spuitlijm vanuit een drukvat heeft u geen ingewikkelde spuitinstallatie nodig. De spuitlijm wordt in een drukvat geleverd dat van zichzelf al onder druk staat met drijfgas. Om de spuitlijm toe te passen heeft u slechts een slang en pistool nodig welke u op het spuitlijm drukvat aansluit. Hiermee kunt u de spuitlijm op zeer eenvoudige wijze vanuit het drukvat aanbrengen. De spuitlijm uit het drukvat nevelt niet en het spuitpatroon van de spuitlijm is gemakkelijk af te stellen. Hierdoor werkt u zeer netjes met het spuitlijm drukvat. De werkomgeving wordt minimaal vervuild met rest materiaal van de spuitlijm. Het drukvat kan volledig geledigd worden van spuitlijm resten waardoor het drukvat als schoon oudijzer gerecyceld kan worden.

Voor wie is dit spuitlijm drukvat de oplossing?

Dit spuitlijm drukvat is bedoeld voor de professionele verwerker die kwaliteit levert en meer efficiënt, kost reducerend wil werken. Bij gebruik van dit spuitlijm drukvat creëert men een betere werkomgeving middels geen of een zo laag mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen.

Waarom heeft Meiboom succes met de verkoop van deze spuitlijm?

Het spuitlijm drukvat heeft veel voordelen:

 • Meiboom drukvat is mobiel
 • Meiboom drukvat is onderhoudsvrij
 • Meiboom drukvat heeft een laag % oplosmiddel
 • Meiboom drukvat is lang houdbaar
 • Meiboom drukvat geeft geen spuitnevel
 • Meiboom drukvat heeft geen compressor nodig
 • Meiboom drukvat heeft een hoog % vaste stoffen
 • Meiboom drukvat heeft een korte droogtijd, 1 a 2 min.
 • Meiboom drukvat heeft een lange opentijd, tot 60 min.
 • Meiboom drukvat geeft geen chemisch afval
 • Meiboom drukvat heeft een zeer lage investeringsdrempel

 

Waarom Meiboom als spuitlijm toeleverancier?

Door ons specialisme in spuitlijm uit een drukvat hebben wij alle tijd en is het zeer belangrijk om onze klanten goed te begeleiden in het werken met het spuitlijm drukvat. Het begint met onze vrijblijvende demonstratie in het werken met ons spuitlijm drukvat systeem. Deze spuitlijm demonstratie komen wij graag ter plaatse uitvoeren, juist daar waar u moet gaan werken met het spuitlijm drukvat. Tijdens deze spuitlijm demonstratie leggen wij uit hoe het spuitlijm drukvat werkt en hoe u het spuitlijm drukvat het beste kunt toepassen specifiek voor uw werksituatie.

Meiboom levert zijn spuitlijm drukvat in 5 spuitlijm kwaliteiten. Binnen deze 5 spuitlijm kwaliteiten leveren wij verschillende spuitlijm drukvat uitvoeringen voor diverse spuitlijm drukvat toepassingen.

Neem contact met ons op!
Telefoon +31 (0)72 540 57 77 of mail info@meiboom.eu


Andere onderwerpen:

Contactlijm, klik dan hier
Contactlijm kopen, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm, klik dan hier
EPDM lijm kopen, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm
Spuitlijm spuitbus

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1