EPDM LIJM, KIES MEIBOOM ALS PARTNER!


 

In 2009 heeft MEIBOOM dit drukvat systeem geïntroduceerd voor dak toepassingen. Het drukvat systeem is geschikt voor zowel de Europese als de Amerikaanse EPDM van alle merken/producenten.

 

Dit innovatieve systeem met EPDM lijm geeft de professionele verwerker veel voordelen bij het verspuiten van contactlijm, namelijk;

 

  • mobiel
  • geen compressor nodig
  • snel en gemakkelijk aanbrengen
  • goede hechtwaarde
  • EPDM, TPO en fleeceback PVC


uw epdm lijmWelke materialen kunt u met deze EPDM lijm verwerken?


Het drukvat systeem wordt o.a. gebruikt voor EPDM, TPO en fleeceback PVC dakbedekking te verlijmen op diverse ondergronden zoals underlayment, spaanplaat, niet gecacheerde isolatieplaten en beton. De EPDM lijm geeft direct een sterke aanvangshechting.Gebruikt door de professionele verwerkerDit drukvat systeem wordt gebruikt door de professionele verwerker die binnen of buiten werkt aan dakkapellen, garages, tuinhuizen, opstanden en grotere dak oppervlakken. Efficiënt en kost reducerend werken zijn key words bij dit drukvat systeem met EPDM lijm.


EPDM lijm binnen 1 werkdag geleverd

Naast de goede kennis en begeleiding levert MEIBOOM super snel en gratis met 1 werkdag in zowel Nederland als Belgie. Als extra service levert MEIBOOM je EPDM lijm direct op de klus af.


MEIBOOM levert naast het drukvat systeem diverse accessoires om je werk nog beter en gemakkelijker uit te voeren. Denk hierbij aan een verlengd pistool om staand te kunnen werken en diverse aandruk walsen voor optimaal lijm resultaat.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V.

Helderseweg 1e

1815 AB Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

andere onderwerpen:

Contactlijm, klik dan hier
Contactlijm kopen, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm kopen, klik dan hier
EPDM contactlijm, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm
Spuitlijm spuitbus

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1