EPDM CONTACTLIJM MEIBOOM I DE HOOGSTE HECHTWAARDE

 

Zoek je een perfect spuitlijm systeem met EPDM contactlijm LG45NC? Bekijk dan zeker ons efficiënte spuitlijm drukvat systeem met EPDM contactlijm. Dit EPDM contactlijm systeem is mobiel en dus makkelijk mee te nemen op al je grote en kleine EPDM contactlijm klussen. De combinatie van een snel EPDM contactlijm systeem dat onderhoudsvrij is geeft je financieel en tijds technisch veel voordeel. Stop direct met het werken vanuit een compressor systeem. EPDM contactlijm vanuit een drukvat is de snelste en voordeligste manier van EPDM verwerken.

 

 


onze epdm contactlijm


EPDM contactlijm kopen met veel voordelen:

Bestel je EPDM contactlijm voor 15:00 uur in de middag dan bezorgen wij met 1 werkdag je bestelling via ADR transport. Als spuitlijm drukvat specialist kunnen wij de prijzen altijd concurrerend houden en toch een EPDM contactlijm aan je aanbieden met een zeer hoge hechtwaarde en zeer hoge hittebestendigheid. Een goede duurzame lijm verbinding begint met een betrouwbare EPDM contactlijm. Gebruik je al EPDM contactlijm van een andere leverancier vraag dan hieronder je offerte bij ons aan voor de LG45NC spuitlijm kwaliteit.
 

 

Welke kwaliteit EPDM contactlijm heb je nodig?


Je kan zelf bepalen welk type spuit pistool je nodig hebt voor je EPDM contactlijm. Wil je een 600mm verlengd spuit pistool voor je EPDM contactlijm, zodat je snel over een dak kan lopen of wil je een kort pistool om gehurkt kleinere oppervlaktes met EPDM contactlijm in te spuiten? Specifiek voor het verlijmen van EPDM op XPS (polystyreen) hebben wij ook nog de LG45P EPDM contactlijm in ons assortiment. Kortom bij ons koop je EPDM contactlijm met vertrouwen.
Gebruik een dak handwals voor je EPDM contactlijm

De combinatie van een EPDM contactlijm met een zeer hoge hechtwaarde en een handwals die de juiste druk geeft op je lijm verbinding is essentieel. Onze Roofing handwals geeft je precies die goede druk voor je EPDM contactlijm en daarmee het vertrouwen op een zeer goede lijm verbinding. De LG45NC en LG45P EPDM contactlijm hebben beide een lange open tijd, zodat je rustig je EPDM accuraat kan leggen. De droogtijd is zeer kort, dus je kan al snel verlijmen als je klus snel afgemaakt moet worden.

Voordelen LG45NC EPDM contactlijm:

  • snel drogend en een zeer hoge hechtwaarde
  • o.a. EPDM, TPO, ook te gebruiken als primer
  • tot 90ºC hittebestendig
  • mobiel systeem en onderhoudsvrij
Meiboom Aerosol Adhesives B.V.

Helderseweg 1e

1815AB Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu
Extra informatie:
Wilt u meer informatie over 

Contactlijm, klik dan hier
Contactlijm kopen, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm
Spuitlijm spuitbus

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1