EPDM LIJM KOPEN MET DE HOOGSTE HECHTWAARDE!

 

Wil je EPDM lijm kopen in een spuitlijm 22 liter drukvat systeem of in een 750ml spuitbus voor het snel en voordelig verlijmen van al jouw EPDM daken? Wij leveren met 1 werkdag door heel Nederland en België onze spuitlijm kwaliteit LG45NC met de hoogste hechtwaarde.

 

Als eerste spuitlijm drukvat leverancier in Nederland hebben wij een EPDM lijm geïntroduceerd specifiek voor alle EPDM merken op verschillende ondergronden. Je EPDM moet muurvast zitten op de ondergrond en je moet vertrouwen hebben in de gebruikte spuitlijm.

 

EPDM lijm kopen bij MEIBOOM geeft je alle vertrouwen en daarnaast alle voordelen van een echte spuitlijm drukvat systeem specialist.


 

 


uw epdm lijm kopen bij Meiboom


EPDM lijm kopen bij een specialist geeft veel voordelen:

Onze EPDM lijm geeft direct een sterke aanvangshechting. Bij ons EPDM lijm kopen geeft een levertijd van 1 werkdag in Nederland en België.De aflevering van je bestelling is altijd GRATIS.Alle EPDM merken, fleeceback PVC dakbedekking en TPO zijn te verlijmen op diverse ondergronden zoals beton, spaanplaat, underlayment, niet gecacheerde isolatieplaten. Onze product garantie is standaard 10 jaar op de geleverde spuitlijm kwaliteit.Wij leveren al 17 jaar spuitlijm met succes drukvaten voor EPDM toepassingen.Door ons specialisme hebben wij voor jou alle kennis over EPDM verlijmingen in huis.
 

 

Toepassingen van EPDM lijm


Met de LG45NC spuitlijm kwaliteit kan je alle EPDM werkzaamheden verrichten. Voor kleine EPDM verlijmingen of hele grote EPDM verlijmingen is ons spuitlijm drukvat systeem geschikt. Denk aan bijvoorbeeld het dak van een tuinhuis tot aan dakkapellen en grotere dak oppervlaktes. Speciaal voor het verlijmen van EPDM op o.a. naakt EPS, XPS, piepschuim leveren wij de LG45P spuitlijm kwaliteit. Deze kwaliteit spuitlijm vreet niet in op de bovengenoemde materialen. EPDM lijm kopen in een drukvat geeft vertrouwen in het werk.
Bij ons een EPDM handwals en EPDM lijm kopen geeft zekerheid.

Speciaal voor het verlijmen van EPDM hebben wij divers handwalsen in ons assortiment. Het aandrukken van de lijm verbinding geeft extra zekerheid voor een goede EPDM lijm verbinding. Door de druk van de handwals krijg je een goede hechtwaarde tussen de beide materialen en zorg je dat de spuitlijm beter in de beide materialen kan dringen. Uiteindelijk wil jij een ijzersterke verbinding krijgen.Succes met je dak werkzaamheden en wij zien je graag bij ons EPDM lijm kopen.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V.

Helderseweg 1e

1815AB Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu
Extra informatie:
Wilt u meer informatie over 

Contactlijm, klik dan hier
Contactlijm kopen, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm, klik dan hier
EPDM contactlijm, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm
Spuitlijm spuitbus

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1