STERKE LIJMSPRAY!

Je kan speciaal voor al je lijm klussen en werkzaamheden kiezen uit handige 500ml en 750ml spuitbussen voor verschillende toepassingen met een zeer hoge plakkracht. Van contactlijm spuitbussen tot cleaner spuitbussen het assortiment is compleet. Kijk voor je toepassing en kies de juiste spuitbus. Naast lijmspray in spuitbussen hebben wij ook een breed assortiment 22 liter drukvaten voor de grotere klussen. Je hoeft eenmalig een spuit set aan te schaffen en het juiste 22 liter lijm drukvat en je kan direct lijm spuiten. Speciaal voor nieuwe lijm drukvat gebruikers hebben wij start pakketten voor elke toepassing op onze homepage staan. Gebruik je al een lijmspray van een andere fabrikant vraag dan gerust een offerte aan. Wij leveren drukvaten en spuitbussen In Nederland en België gratis met 1 werkdag. Kortom lijmspray in een spuitbus of drukvat is ons specialisme en we helpen je graag op weg. Koop direct een lijmspray drukvat start pakket (incl. 2 gratis 500ml spuitbussen) met een zeer voordelige prijs of koop je spuitbussen en profiteer direct van de snelheid van de spuitbus en/of drukvat. Verlijmen met onze lijmspray geeft een hoge hechtwaarde en vertrouwen.

 

Voordelen MEIBOOM | lijmspray in drukvat & spuitbus

  • o.a. hout, HPL, rubber, EPDM, tapijt, isolatiematerialen etc.
  • zeer hoge hechtwaarde en geen lijm afval
  • zeer nauwkeurige spuit baan
  • tot 100ºC hittebestendig
  • Altijd gratis levering met 1 werkdag
  • leeg lijm drukvat of spuitbus is geen chemisch afval
  • geen compressor nodig
Lijmspray voor elke toepassing

Gebruik lijmspray in een spuitbus en/of drukvat!

Bestel lijmspray in een drukvat en/of spuitbus en profiteer direct van snel al je verlijmingen uitvoeren. De combinatie van een korte droogtijd (snel plakken) en een lange open tijd geeft een spuitbus en/of drukvat de voorkeur boven een onhandig en luidruchtig compressor systeem met lijm afval. Hetzelfde geldt voor verlijmen met een kwast uit een blik, hierdoor heb je altijd lijm afval dat uithard. Een spuitbus of drukvat systeem is altijd direct spuit klaar en makkelijk een dak op te nemen of te gebruiken in een trappenhuis. Een spuitbus en drukvat wordt volledig leeg gespoten, kortom je hebt geen lijm verlies. De lijm kwaliteit van onze spuitlijm in een drukvat en spuitbus wordt continue gecontroleerd in onze fabriek. Vertrouwen in je spuitlijm kwaliteit is essentieel. Wij geven je het vertrouwen en een financieel voordeel met een drukvat start pakket of een doos spuitbussen naar jouw keuze.


Als je online lijmspray bestelt ben je voordeliger uit.

Heb je lijmspray spuitbussen nodig of een 22 liter lijmspray drukvat voor een grotere klus? Als je via onze website, WhatsApp of mobiel je bestelling en je bedrijfsgegevens aan ons doorgeeft ontvang je altijd de scherpste prijs voor een lijmspray product met een zeer hoge hechtwaarde. Door deze werkwijze kunnen wij je altijd een lage prijs geven in combinatie met gratis aflevering van je bestelling door geheel NL en BE. Deze manier van werken zorgt ervoor dat alles correct wordt verwerkt en er geen fouten worden gemaakt in het leveren van de juiste lijm kwaliteit. We horen graag van je en zien je bestelling online tegemoet.Welk lijmspray drukvat of spuitbus kwaliteit heb je nodig?


Op onze homepage kan je direct jouw toepassing kiezen en het juiste 22 liter drukvat start pakket kiezen en bestellen. Alle informatie over het start pakket staat onder de button info vermeld. Wil je losse 22 liter drukvaten of accessoires bestellen kies dan een van de assortiment buttons op de homepage. Hier kan je snel al je producten bestellen en de orderbevestiging wordt direct naar je verstuurd.
In ons assortiment spuitlijm hebben wij bijvoorbeeld de LG45NC EPDM kwaliteit. Deze lijm kwaliteit hebben wij in een handige 750ml spuitbus en 22 liter drukvat beschikbaar. Te gebruiken voor alle EPDM merken, zowel Amerikaans als Europees. Hiernaast hebben wij lijmspray voor plaatverlijming en stoffeerders en natuurlijk de doe-het-zelver. Iedereen kan gebruik maken van onze professionele lijmen met een scherpe prijs.Gebruik een handwals voor je lijmspray.


Wanneer je beide zijdes van je materialen hebt verlijmd en de lijm verbinding hebt gemaakt is het verstandig om met de juiste handwals je lijm verbinding aan te drukken. Hierdoor verkrijg je een veel sterkere lijm verbinding dan niet aandrukken of met je hand te wrijven. Dakdekkers vegen bijvoorbeeld standaard met een bezem over het dak. Wij adviseren hiervoor een specifieke handwals te gebruiken. Het gebruik van een handwals geeft meer zekerheid en dus minder lijm problemen. Van een handwals medium voor tapijt op een trap te drukken tot een handwals heavy duty om EPDM aan te drukken op een dak. Op de homepage onder de button accessoires zijn alle handwalsen te vinden.Hoe werkt lijmspray spuiten uit een spuitbus of drukvat?Als je lijmspray uit een spuitbus gaat gebruiken houd je de spuitbus schuin circa 90° graden ten opzichte van het in te spuiten oppervlak. Houd de spuitbus niet te schuin dan werkt het spuitbus systeem niet meer en komt er geen goede lijm straal meer uit de spuitbus. Een drukvat is een voeding aan te sluiten door de spuit slang van 3,70 of 5,50 meter aan te sluiten op het spuit pistool en de kraan van het drukvat met een bako. Hierna kan je de kraan van het drukvat open zetten en vloeit de lijm in de spuit slang. Je kan nu direct lijm spuiten en ben je klaar met je klus dan zet je het spuit pistool op slot toto de volgende spuit beurt. De kraan van het drukvat sluit je alleen weer als je het drukvat gaat wisselen voor een nieuwe vol lijm drukvat. Het lege drukvat is oud ijzer en kan als zodanig verwerkt worden.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

uw lijmspray producten

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1