ZOEK JE STERKE PVC LIJM? BESTEL ONLINE BIJ MEIBOOM

Je kan met ons lijm drukvat systeem heel snel en nauwkeurig o.a. fleeceback PVC en homogeen PVC verlijmen. Door het mobiele karakter van het lijm drukvat systeem kan je op een dak alle merken fleeceback PVC en EPDM verlijmen met onze LG45NC lijm kwaliteit. Deze contactlijm is te verkrijgen in een 22 liter drukvat en 750ml spuitbus. Het is ook mogelijk als woningstoffeerder alle merken homogeen PVC te verlijmen op bijvoorbeeld trappen en vloeren. Voor dit type werkzaamheden is de LG35 heel geschikt. Dit type contactlijm de LG35 is beschikbaar in een 22 liter drukvat. Alle drukvaten zijn beschikbaar in een zeer voordelig startpakket. Je kan een zeer voordelig LG45NC of LG35 start pakket kiezen, hierin zit een 22 liter drukvat en een complete spuit set inclusief 2 gratis spuitbussen. Begin snel je lijm werkzaamheden uit te voeren met een lijm systeem met een zeer hoge hechtwaarde en geen onderhoud. Wil je gaan verlijmen je pakt het lijm drukvat systeem en gaat direct aan de slag. Bekijk de info van het drukvat systeem en start met duurzaam en gezond werken. Ben je overtuigd? Bestel dan direct een voordelig start pakket.


 

Voordelen MEIBOOM | lijm in drukvat & spuitbus

  • zeer hoge hechtwaarde en geen lijm afval
  • verlijmt o.a. homogeen en fleeceback PVC, EPDM, rubbe
  • tot 100ºC hittebestendig
  • zeer nauwkeurige spuit baan en geen spuit nevel
  • mobiel systeem en onderhoudsvrij
  • gratis levering met 1 werkdag in geheel NL en BE
  • leeg lijm drukvat is geen chemisch afval
  • geen compressor nodigPVC Lijm bekijken

Hoe werkt de PVC lijm in een drukvat?

Je kan met een bako het spuit pistool aansluiten op de spuit slang en vervolgens aan het 22 liter lijm drukvat. Daarna draai je de kraan van het drukvat open, zodat de spuit slang zich vult met contactlijm. Het spuit pistool is het slot van het drukvat systeem. Na elke spuit klus zet je de schroef achter de spuit hendel op slot. De spuit set is een eenmalige aanschaf, deze sluit je elke keer weer aan op je nieuwe contactlijm drukvat. Het oude lege drukvat is oud ijzer en kan zo verwerkt worden.
Als je de voorschriften volgt dan hoef je het drukvat systeem nooit schoon te maken en heb je geen lijm afval.


Welke bedrijven gebruiken PVC lijm?

Deze contactlijm wordt voornamelijk gebruikt door dakdekkers voor fleeceback PVC en door woning- en projectstoffeerders voor het verlijmen van homogeen PVC. Kies als professional of doe-het-zelver voor ons lijm drukvat systeem of een handige spuitbus. Speciaal voor deze werkzaamheden geeft dit lijm systeem veel voordelen zoals direct verlijmen zonder compressor of lijm uit een blik. Daarnaast is dit drukvat systeem totaal onderhoudsvrij en altijd direct spuit klaar. Met vertrouwen je lijm klus doen is van groot belang. Onze contactlijmen zijn niet te gebruiken op flexibel PVC.


Gebruik je PVC lijm drukvat in combinatie met een handwals.


Je zal als professional weten dat een goede lijm met een hoge hechtwaarde en hittebestendigheid essentieel is voor je verlijming. Het is goed om te weten dat het aandrukken van je lijm verbinding minstens zo belangrijk is. Voor elke doelgroep hebben wij een specifieke handwals in ons assortiment, zodat je de lijm verbinding eenvoudig en snel extra hechtwaarde kan geven. Mocht je een keer tekort lijm aanbrengen dan zorgt de handwals ervoor dat er toch een goede lijm verbinding tot stand komt door de extra druk die op je lijm verbinding wordt gezet. Kortom voor de extra zekerheid is het aan te bevelen een handwals voor je werkzaamheden te gebruiken. Van een zware brede handwals om EPDM aan te drukken tot een handwals medium om tapijt op een trap aan te drukken. Voor elke professional en toepassing hebben wij voor jou de juiste handwals bij de hand.Welke materialen kan je verlijmen met PVC lijm?

Er is altijd een contactlijm kwaliteit in ons assortiment die je kan gebruiken voor je werkzaamheden. Het is van belang om te weten of je werkt met een flexibel PVC of een homogeen PVC. Homogeen PVC kan je namelijk perfect verwerken met onze contactlijm LG35 kwaliteit. Flexibel PVC bevat weekmakers en deze zorgen ervoor dat dat lijm laag niet uithard. Hierdoor kan je lijm verbinding weer gaan loszitten. Informeer altijd bij de leverancier van je materialen of deze met een contactlijm verwerkt kan worden. Bij twijfel hierover kan je altijd bij ons informeren naar de toepassingen mogelijkheden.


Online je PVC lijm bestellen geeft voordeel.


Als je bij ons per mobiel, WhatsApp of mobiel een start pakket bestelt met je bedrijfsgegevens erbij dan kunnen wij je bestelling met 1 werkdag afleveren in geheel NL en BE. Door deze werkwijze zijn we ook in staat je prijzen scherp te houden en je bestelling gratis af te leveren. Voor ons is het ook een groot voordeel, omdat wij al je gegevens in een keer kunnen invoeren en controleren. Ons contact met je zal ook altijd digitaal plaatsvinden. Op deze manier kan je altijd reageren op een bericht als het je uitkomt en nemen wij geen tijd van je in beslag. Kortom online bestellen is altijd sneller en voordeliger.Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

pvc lijm assortiment

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1