SPUITLIJM IN SPUITBUS UITVOERING | MEIBOOM

 

Meiboom heeft in 2003 een nieuw spuitlijm spuitbus product op de markt gezet. Deze innovatieve spuitbus geeft het werken met spuitlijm een nieuwe impuls. Inmiddels kan Meiboom zeggen een trend gecreëerd te hebben met deze kwaliteit spuitbus op de Nederlandse markt voor spuitlijm in een spuitbus.

Voor het toepassen van spuitlijm vanuit een spuitbus heeft u geen ingewikkelde spuitinstallatie nodig. De spuitlijm wordt in een spuitbus geleverd dat van zichzelf al onder druk staat met drijfgas. Om de spuitlijm toe te passen heeft u verder niets nodig. Eventueel kunt op de spuitbus een Trigger Gun aansluiten, zie de accessoires. Hiermee kunt u de spuitlijm op nog eenvoudiger wijze vanuit de spuitbus aanbrengen. De spuitlijm uit de spuitbus nevelt niet en de breedte van het spuitpatroon van de spuitlijm is gemakkelijk aan te passen door harder of zachter te drukken. Hierdoor werkt u zeer netjes met deze spuitlijm spuitbus. De werkomgeving wordt minimaal vervuild met rest materiaal van de spuitlijm. De spuitbus kan volledig geledigd worden van spuitlijm resten waardoor de spuitbus als schoon oudijzer gerecyceld kan worden.


afbeelding van spuitlijm in spuitbus uitvoering

Voor wie is deze spuitlijm spuitbus de oplossing?

Deze spuitlijm spuitbus is bedoeld voor de professionele verwerker die kwaliteit levert en meer efficiënt, kost reducerend wil werken. Bij gebruik van deze spuitlijm spuitbus creëert men een betere werkomgeving middels geen of een zo laag mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen.

Waarom heeft Meiboom succes met de verkoop van deze spuitlijm?

De spuitlijm spuitbus heeft veel voordelen:

 • Meiboom spuitbus is mobiel
 • Meiboom spuitbus is onderhoudsvrij
 • Meiboom spuitbus heeft een laag % oplosmiddel
 • Meiboom spuitbus is lang houdbaar
 • Meiboom spuitbus geeft geen spuitnevel
 • Meiboom spuitbus heeft geen compressor nodig
 • Meiboom spuitbus heeft een hoog % vaste stoffen
 • Meiboom spuitbus heeft een korte droogtijd, 1 a 2 min.
 • Meiboom spuitbus heeft een lange opentijd, tot 60 min.
 • Meiboom spuitbus geeft geen chemisch afval
 • Meiboom spuitbus heeft een zeer lage investeringsdrempel

 

Waarom Meiboom als spuitlijm toeleverancier?

Door ons specialisme in spuitlijm hebben wij alle tijd en is het zeer belangrijk om onze klanten goed te begeleiden in het werken met ons spuitlijm systeem en spuitbus. Het begint met onze vrijblijvende demonstratie in het werken met ons spuitlijm systeem en spuitbus. Deze spuitlijm demonstratie komen wij graag ter plaatse uitvoeren, juist daar waar u moet gaan werken met de spuitlijm en spuitbus. Tijdens deze spuitlijm demonstratie leggen wij uit hoe het spuitlijm systeem en spuitbus werkt en hoe u onze spuitlijm het beste kunt toepassen specifiek voor uw werksituatie.

Meiboom levert zijn spuitlijm spuitbus in 6 spuitlijm kwaliteiten. Binnen deze 6 spuitlijm kwaliteiten leveren wij verschillende spuitlijm spuitbus uitvoeringen voor diverse spuitlijm spuitbus toepassingen.

Neem contact met ons op!
Telefoon +31 (0)72 540 57 77 of mail info@meiboom.eu

Andere onderwerpen:

Contactlijm, klik dan hier
Contactlijm kopen, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm, klik dan hier
EPDM lijm kopen, klik dan hier
EPDM contactlijm, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm 

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1