SPUITLIJM IN SPUITBUS I KIES JE KWALITEIT VIA MEIBOOM

Je kan in ons lijm assortiment kiezen uit diverse kwaliteiten lijm in een 500ml of 750ml spuitbus. De verschillen tussen de kwaliteiten zitten in de plakkracht en de materiaal toepassing. Specifiek voor meubelstoffering hebben wij de Sticky Stuff NC kwaliteit. Hiermee kan je snel en zonder schadelijke stoffen al je materialen op polyether verlijmen. Specifiek voor de bouw hebben wij de LG45NC 750ml spuitbus. Met deze handige spuitbus kan je onder andere EPDM, TPO en andere materialen op diverse ondergronden verlijmen. Kortom voor elke toepassing hebben wij de juiste kwaliteit in een spuitbus beschikbaar. Naast contactlijm in een spuitbus verkopen wij ook een handige 100% natuurlijke Citrus Cleaner in een 500ml spuitbus, waarmee al je gereedschap met 30 seconden schoon is. Daarnaast kan je hiermee al je materialen eenvoudig en snel schoonmaken ter voorbereiding van verlijming. Alle spuitbussen worden per 12 stuks in een doos verkocht.
MEIBOOM I lijm in 500ml en 750ml spuitbussen

  • alle lijm kwaliteiten hebben een hoge hechtwaarde
  • levering altijd gratis en af-fabriek
  • voor elke toepassing de juiste kwaliteit
  • snel en eenvoudig online bestellen
  • vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzondenspuitbus spuitlijm spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus spuitlijm spuitbus startpakket startpakket meerdere keuzes compleet € 279.95 Bekijk startpakket drukvat spuitlijm spuitbus drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat


Voor welke toepassing is een spuitlijm spuitbus interessant?


Je kan als professioneel spuitbus gebruiker bijvoorbeeld complete daken, tuinhuizen, carports en vijvers met onze LG45NC EPDM spuitbussen van 750ml verlijmen. De kwaliteit van onze spuitbussen is uitmuntend. Voor elke toepassing de juiste spuitbus kwaliteit. Aan een HPL verlijming op hout worden heel andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld isolatiemateriaal op metaal. Elke spuitbus is voorzien van de juiste eigenschappen om een krachtige verlijming te krijgen. Kortom zowel voor grote als kleine oppervlaktes kan je met onze spuitbussen elke klus naar tevredenheid uitvoeren.
 

 

Je kan kiezen uit diverse spuitbus kwaliteiten!


Naast de eerdergenoemde contactlijm spuitbussen leveren wij ook bijvoorbeeld een 100% natuurlijke Citrus Cleaner in een 500ml spuitbus. Met deze Cleaner kan je al de gereedschappen die je gebruikt binnen 30 seconden snel en eenvoudig schoonmaken. Ook alle materialen die je gaat verlijmen kan je hiermee schoonmaken als dit nodig is. Ideaal om te gebruiken in je werkplaats. Een hele specifieke spuitbus is onze LG25X contactlijm variant. Deze spuitbus is de minst schadelijke spuitbus in de markt met een zeer hoge hechtwaarde en snelle droogtijd. Met deze spuitbus kwaliteit kan je bijna al je werkzaamheden uitvoeren.
  

 

De grootste voordelen van spuitlijm in een spuitbus.


Alle aangeboden spuitbussen lijm hebben een zeer hoge hechtwaarde.
Een spuitbus is mobiel en onderhoudsvrij, je hebt geen compressor of blik lijm meer nodig.
De contactlijmen in een spuitbus zijn lang houdbaar en bevatten een laag percentage oplosmiddel.
Ons assortiment spuitbussen geeft geen spuit nevel, kortom je kan heel nauwkeurig spuiten. Je hebt een korte droogtijd 1 à 2 minuten en een lange open tijd tot 60 min. De spuitbussen die wij gebruiken geven geen chemisch afval als ze leeg zijn. 

 

Bestel je al online je spuitlijm spuitbus?

Waar je ook bent je kunt altijd via onze website of per WhatsApp je bestelling doorgeven. We proberen dit voor jou zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Zeker als je al lijmen bij ons aankoopt gaat dit proces heel makkelijk per laptop, mobiel of computer. Wij proberen je bestelling zoveel mogelijk digitaal te verwerken. Voor al je kleine klussen een goede spuitlijm spuitbus.

Ben je een grote en regelmatige lijm gebruiker dan is het 22 liter drukvat systeem ideaal om mee te werken. Heb je af en toe lijm nodig bij je klussen, kies dan de juiste contactlijm uit ons assortiment om je werk mee te doen. Je ziet dat ons lijm kwaliteit ook in een handige spuitbus is te verkrijgen. Naast de LG45NC 750ml contactlijm voor EPDM hebben we ook een sterke allround contactlijm de LG25X geschikt voor de meeste materialen. Tevens zijn alle lijmen in spuitbussen niet-schadelijk en worden ze per 12 stuks in een doos geleverd. De houdbaarheid van spuitbussen is een jaar, kortom je bent verzekerd van een goed spuitend lijm product. Naast contactlijmen in spuitbussen verkopen wij ook een natuurlijke sterke Citrus Cleaner in een 500ml spuitbus, waarmee je bijna alles kunt schoonmaken. Ideaal om in je werkplaats te hebben! 

 

Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1