WIL JE CONTACTLIJM KOPEN? | MEIBOOM SPUITLIJM IN DRUKVATEN

 

Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in het meest efficiënte spuitlijm drukvat systeem. Dit voordelige spuitlijm systeem is in verschillende kwaliteiten voor diverse toepassingen te verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat je met een goede begeleiding en service dit contactlijm drukvat systeem kunt gebruiken voor al je lijm werkzaamheden. Ideaal voor alle je lijm klussen groot en klein. Contactlijm kopen bij ons geeft je vertrouwen, want de hechtwaarde van de spuitlijm is hoog en de service uitstekendUw voordelen om contactlijm te kopen bij MEIBOOM:
  • compleet lijm assortiment
  • concurrerende prijzen, levering af-fabriek
  • gratis levering met 1 werkdag
  • goede kennis en begeleiding
  • eenvoudig bestellen via website, mobiel en iPad


image van contactlijm kopen


De voordelen van een contactlijm kopen bij MEIBOOM.

Contactlijm kopen is een belangrijke beslissing die je goed moet overwegen. Hieronder volgt een kort overzicht waarom contactlijm kopen bij ons een goede beslissing is. MEIBOOM heeft het spuitlijm drukvat systeem 18 jaar geleden in Nederland geintroduceerd. Voor jou is het belangrijk om te weten dat bij ons alle kennis in huis is om een goede begeleiding te geven in het gebruik van dit efficiënte contactlijm spuitlijm systeem. Kortom vraag een start pakket bij ons aan.
Geen lijmafval, geen spuitnevel, geen onderhoud.


Het is een misverstand om te denken dat alleen grote lijm verwerkende bedrijven voordeel halen uit contactlijm kopen bij een groothandel. Natuurlijk haalt een groot bedrijf veel voordeel uit ons efficiënte spuitlijm drukvat systeem. Ook middelgrote en kleine bedrijven hebben vele voordelen. Wat dacht u van geen lijm afval en geen spuitnevel in uw werkplaats. Dit contactlijm drukvat systeem is het enige lijm systeem dat nooit onderhoud nodig heeft of schoongemaakt hoeft te worden.
Waarom online kopen bij MEIBOOM?

Via onze homepage kan je een start pakket aanvragen in de gewenste spuitlijm kwaliteit. Onze contactlijm kopen gaat dus zeer eenvoudig tegen een zeer aantrekkelijke eenmalige starters prijs. Profiteer direct en bestel direct via onze website.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V.

Helderseweg 1e

1815AB Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu
Extra informatie:
Wilt u meer informatie over 

Contactlijm, klik dan hier
Spuitlijm, klik dan hier
Spuitlijm kopen, klik dan hier
EPDM lijm, klik dan hier
EPDM lijm kopen, klik dan hier
EPDM contactlijm, klik dan hier
Tapijtlijm
Meubelstoffering lijm
HPL lijm
Spuitlijm spuitbus

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1