contactlijm spuitlijm EPDM lijm HPL lijm over ons

CONTACTLIJM | MEIBOOM

 

 

Dit drukvat spuitlijm systeem is ideaal als je snel en eenvoudig 2 materialen onderling wilt verlijmen. Je hebt alleen een drukvat met contactlijm, pistool en slang nodig. Daarna profiteer je direct van alle voordelen van dit efficiënte drukvat spuitlijm systeem. Met de hand of een compressor systeem je verlijming doen is verleden tijd. MEIBOOM levert met 1 werkdag door geheel Nederland en België. Het drukvat spuit systeem heeft een lage kostprijs en is onderhoudsvrij.

Kies voor MEIBOOM spuitlijm in drukvaten

  • concurrerende prijzen, levering af-fabriek
  • compleet lijm assortiment
  • goede kennis en begeleiding
  • gratis levering met 1 werkdag
  • eenvoudig bestellen via website, mobiel en iPad

Bekijk onze contactlijmDe verwerking van contactlijm

Voor een permanente verbinding tweezijdig aanbrengen. De materialen dienen schoon, stof en vet vrij te zijn. Na het uitdampen van de oplosmiddelen (2-3 min. droogtijd) kunnen beide materialen op elkaar worden aangebracht. De open tijd, de tijd waarin verlijming kan plaatsvinden, varieert van 60 tot 120 min. MEIBOOM levert contactlijm met fijne eigenschappen, waarmee je zeer eenvoudig en snel tot een goed resultaat komt.

Wanneer wordt er voor een contactlijm gekozen?


Wanneer er geen mogelijkheden zijn om de materialen te persen, te klemmen of dat dit te lang duurt. Verder wordt er voor deze lijm gekozen wanneer de te verlijmen delen gebogen zijn/onder spanning staan. Bij gebruik van een contactlijm zitten beide materialen direct vast en kan er direct verder bewerkt worden.

Waarom contactlijm van MEIBOOM?

MEIBOOM levert al jaren voor verschillende toepassingen lijmen. Wij begeleiden je het beste bij de juiste lijm keuze en hebben bewezen goede kwaliteit te leveren. Samen zorgen we dat je een zo optimaal mogelijk resultaat uit de contactlijm haalt.
Meiboom Aerosol Adhesives B.V.

Helderseweg 1e

1815AB Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu


andere onderwerpen: spuitlijm, epdm lijm, hpl lijm, tapijt lijm

Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
1